Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie. Dit bericht niet meer tonen

Deloitte Recruiters

Hieronder zie je een overzicht van al onze recruiters, met hun eigen specialisme. Ook de afdeling recruitmentevents en employer branding en marketing zijn per chat te bereiken. Klik op een persoon voor meer informatie.

Deze contactgegevens zijn bedoeld voor het verkrijgen van informatie over onze vacatures. Je sollicitatie kun je via werkenbijdeloitte.nl versturen. Heb je nog vragen, bel dan gerust!

Online Naam Specialisme
Carola den Hollander Carola den Hollander Events
Carolien Hoytema van Konijnenburg Carolien Hoytema van Konijnenburg Recruiter Consultancy
Debby Kappert-Evers Debby Kappert-Evers Recruiter Accountancy & Risk Services
Jikke van den Bergh Jikke van den Bergh Recruiter Mergers & Acquisitions, Financial Risk Management
Liselotte Mulder Liselotte Mulder Recruiter Risk Services
Madelon van den Hoven Madelon van den Hoven Recruiter Consultancy
Madelon van Wanrooy Madelon van Wanrooy Recruiter Accountancy
Michel van den Berg Michel van den Berg Recruiter Staff & Innovation
Rosa Ordelman Rosa Ordelman Recruiter Tax & LegalCarola den Hollander

recruiter Carola den Hollander
 • Specialisme

Events

 • Locatie

Landelijk

 • Bio

Na de Bachelor Personeelwetenschappen en de Master Human Resource Studies aan de Universiteit van Tilburg gevolgd te hebben, wist ik dat ik verder wilde binnen HR. Dit werd echter even uitgesteld door de trip die op stapel stond. Zo heb ik 5 maanden door Zuid Oost Azië gereisd en heeft het reisvirus ook mij gegrepen. Voor en na deze reis ben ik werkzaam geweest als e-Recruiter bij een werving & selectiebureau voor online marketeers. Momenteel ben ik bij Deloitte, in de functie van Eventcoördinator, bezig met het organiseren van recruitment events zoals inhouse- en bedrijvendagen en Business Courses. Begin 2011 heb ik de grote overstap gemaakt door te verhuizen van Brabant naar Amsterdam. Hier is het prima toeven en ben ik druk bezig met tennis, drankjes doen met vriendinnen en nieuwe reizen plannen!

terug naar bovenCarolien Hoytema van Konijnenburg

recruiter Carolien Hoytema van Konijnenburg
 • Specialisme

Recruiter Consultancy

 • Locatie

Landelijk

 • Bio

Na mijn opleiding aan de hoge hotelschool heb ik mijn MBA gehaald met de richting Strategisch HRM. Omdat mijn interesse mede hierdoor, na een paar jaar in commerciële functies te hebben gewerkt, verlegd werd naar het werkveld van recruiting/HR, ben ik gaan werken als recruiter bij Bain & Company strategie consultancy. Hier is mijn liefde ontstaan voor de combinatie recruiting en consulting. Na een zijstap richting de werving & selectie branche, maakte ik al vrij snel kennis met Deloitte. Binnen deze ambitieuze en dynamische organisatie ben ik mede verantwoordelijk voor de werving en selectie voor Experienced Consultancy. In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden uit eten en spendeer ik zo veel mogelijk tijd met mijn gezin.

terug naar bovenDebby Kappert-Evers

recruiter Debby Kappert-Evers
 • Specialisme

Recruiter Accountancy & Risk Services

 • Locatie

 • Bio

Na mijn studie Beleid, Communicatie & Organisatie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam heb ik bij twee werving & selectiebureaus gewerkt, waar ik me het recruitmentvak eigen heb gemaakt. Vervolgens heb ik, na 5 jaar aan bureauzijde te hebben gewerkt, de overstap gemaakt naar corporate recruitment. Allereerst binnen ING Corporate Audit Services en vervolgens bij BinckBank. Binnen Deloitte ben ik verantwoordelijk voor de werving & selectie van ervaren Audit kandidaten in de regio Noord Nederland.

terug naar bovenJikke van den Bergh

recruiter Jikke van den Bergh
 • Specialisme

Recruiter Mergers & Acquisitions, Financial Risk Management

 • Locatie

Landelijk

 • Bio

Na het afronden van mijn studie Personeel & Arbeid en genoten te hebben van het studentenleven in Rotterdam ben ik aan de slag gegaan als consultant bij een internationaal werving en selectie bureau. Na een jaar heb ik de overstap gemaakt naar een recruitment bureau waar ik mij bezig hield met campus recruitment. Na 3 jaar daar gewerkt te hebben ben ik op dit moment werkzaam als Recruiter bij Deloitte Financial Advisory Services en Financial Risk Management. In mijn vrije tijd zit ik graag op het terras in de zon, ga ik hardlopen in het Vondelpark of koken voor vrienden.

terug naar bovenLiselotte Mulder

recruiter Liselotte Mulder
 • Specialisme

Recruiter Risk Services

 • Locatie

Landelijk

 • Bio

Na afronding van mijn Master Arbeid & Organisatiepsychologie aan de Universiteit Utrecht en vijf geweldige jaren ben ik verhuisd naar Amsterdam, opzoek naar het grote avontuur. In lijn van mijn studie en interesse gebied ben ik als recruitment consultant aan de slag gegaan bij een werving & selectie kantoor in Amsterdam, waarbij ik mij specifiek heb gericht op campus recruitment voor starters met een Bèta-achtergrond. Na twee jaar werd het tijd voor een nieuw avontuur en ben ik zodoende sinds eind 2013 begonnen als Recruiter bij Deloitte, waarbij ik mij focus op Risk Services. In mijn vrije tijd beoefen ik graag diverse sporten zoals hockey, hardlopen, zwemmen en yoga. Daarnaast houd ik van reizen en fotograferen, beide hobby’s combineer ik dan ook graag.

terug naar bovenMadelon van den Hoven

recruiter Madelon van den Hoven
 • Specialisme

Recruiter Consultancy

 • Locatie

 • Bio

In 2007 ben ik bij Deloitte gaan werken, direct na het voltooien van mijn studie Human Resourcemanagement aan de Universiteit Utrecht. Op dit moment ben ik verantwoordelijk voor de werving & selectie voor de Consultancy tak van Deloitte. Hierbij richt ik me op zowel de Campus vacatures als de Experienced Hire vacatures. Binnen Deloitte ben ik onder andere werkzaam geweest voor Enterprise Risk Services en de Audit praktijk, waar ik voornamelijk ervaring heb opgedaan op oa het gebied van Campus recruitment. In mijn vrije tijd ben ik vooral in de keuken te vinden: koken is een passie van me, waardoor ik vaak etentjes organiseer. Daarnaast tennis ik regelmatig en ben ik ook te vinden op de golfbaan en in de winter op de piste.

terug naar bovenMadelon van Wanrooy

recruiter Madelon van Wanrooy
 • Specialisme

Recruiter Accountancy

 • Locatie

Landelijk

 • Bio

Na mijn studie Communicatie ben ik een aantal jaar werkzaam geweest voor een uitvoeringsorgaan van de overheid. Uiteindelijk ben ik in de arbeidsbemiddeling terecht gekomen en heb ik een aantal jaar binnen de commerciële bureauwereld gewerkt. Zo heb ik voor diverse branches professionals bemiddeld. Inmiddels ben ik sinds mei 2011 als Senior Recruiter werkzaam bij Deloitte, een organisatie die mij qua professionaliteit en werkgeverschap aanspreekt. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de werving van experienced hires voor Deloitte Accountancy.

terug naar bovenMichel van den Berg

recruiter Michel van den Berg
 • Specialisme

Recruiter Staff & Innovation

 • Locatie

Landelijk

 • Bio

Mijn loopbaan in recruitment is begonnen bij Capgemini. Daar heb ik in een periode van 5 jaar diverse rollen vervuld en heb ik onder andere het stagebureau opgezet en campus recruitment opgestart. In 2011 ben ik voor mijzelf begonnen. In eerste instantie bij een organisatie voor ontwikkelingssamenwerking, VSO Nederland. Daarna volgden o.a. Rabobank Nederland en Pon Power. Bij Deloitte ben ik de komende tijd verantwoordelijk voor de werving en selectie van interne professionals en onze Innovation afdeling. Dit omvat een breed scala aan profielen zoals Marketing, Communicatie, Finance, Sustainability, Business Intelligence, HR en ICT. In mijn vrije tijd organiseer ik o.a. wandel- en motortochten en sinds vorig jaar ben ik “leerling-imker”.

terug naar bovenRosa Ordelman

recruiter Rosa Ordelman
 • Specialisme

Recruiter Tax & Legal

 • Locatie

Landelijk

 • Bio

Na mijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen in Utrecht, wilde ik het werkende leven nog even voor me uit schuiven. Ik ben samen met een vriendinnetje een aantal maanden gaan reizen door Azië. Daarna moest ook ik aan een fulltime baan geloven. Dat was het moment dat ik de wereld van werving & selectie ben ingerold. Na anderhalf jaar aan de bureauzijde te hebben gewerkt, ben ik aan de slag gegaan als corporate recruiter. Dit doe ik nu al een aantal jaar met veel plezier. Binnen Deloitte hou ik me bezig met recruitment voor Tax in de zuidelijke helft van het land. Als ik niet aan het werk ben, ga ik graag uit eten met vrienden, op reis, tennissen en wandelen met mijn hond.

terug naar boven
Als je wilt reageren, maak je dan bekend door één van de onderstaande opties te kiezen.
Maak je bekend met