Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie. Dit bericht niet meer tonen

Straks aan de absolute top? Begin dan als student bij Deloitte.

Overstijg jezelf
Lanceer je carrière bij Deloitte

Tijdens je studie heb je vast wel eens een Eureka-moment beleefd. Als je titel (straks) binnen is wil je natuurlijk dat jouw ideeën ook een kans krijgen in je werk. Droom jij van een topbaan bij een multinational of de overheid, dan is er maar één antwoord mogelijk: Deloitte.

De keuze van je eerste werkgever is heel belangrijk. Je wilt goed beginnen en ambities kunnen waarmaken. Daarom is er geen betere plek om je carrière te starten dan bij Deloitte. En dat heeft alles te maken met de mogelijkheden die je krijgt aangereikt. Je werkt al snel voor verschillende opdrachtgevers aan interessante projecten. Dat maakt je werk afwisselend en inspirerend. Met je eigen initiatieven en ideeën geef je richting aan je carrière. Bij Deloitte is de ambitie letterlijk voelbaar en dat motiveert. Je leert snel, je groeit snel en stijgt boven jezelf uit.

Wil jij je carrieère bij Deloitte lanceren? Vul dan snel de Careerlaunch in.

Deloitters aan het woord

Ellen Brans Brabant (24) is werkzaam bij Deloitte als senior staff audit in de publieke sector.

Meer Deloitters aan het woord

Wie ken jij bij Deloitte?

Op deze pagina kun je zien welke Deloitters actief zijn binnen jouw LinkedIn netwerk.

Bekijk jouw netwerk
Over Deloitte

Met kantoren in heel Nederland en ruim 4.500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Consulting, Audit, Tax & Legal, Risk services en Financial Advisory Services waaronder de volgende vakgebieden vallen: Mergers & Acquisitions, Actuariaat en Vastgoed. Deloitters werken wereldwijd samen en bieden cliënten een breed dienstenpakket. Je werkt vanaf dag één aan innovatieve en duurzame oplossingen voor én met toonaangevende organisaties. Daarnaast investeer je direct in je eigen marktwaarde zodat je ook buiten de organisatie niet lang onopgemerkt blijft. Dankzij de hulp en inzet van de Deloitte Innovatie BV kun je jouw ideeën daadwerkelijk transformeren naar nieuwe producten of diensten, waardoor je je creativiteit en ondernemerschap continu ontwikkelt.