Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie. Dit bericht niet meer tonen

Dit is Deloitte (blog)

De mensen die bij Deloitte werken hebben passie voor hun vakgebied en een eigen mening over actuele onderwerpen. Onderstaand vind je een verzameling van posts op diverse social media sites. Je kunt ook gericht zoeken op onderwerpen die jou interesseren.

Bedankt voor je interesse, via deze RSS feed houden wij je op de hoogte van de voor jou relevante evenementen. Let er op dat de filters die je hebt ingesteld van invloed zijn op de RSS-feed!
Blogposts 89 - 96 van 889

Van een studentikoos leven naar professioneel pensioenadvies

Geschreven door: Heiline Adriaansen | 195 keer bekeken


Na 9 maanden was het dan eindelijk zo ver; mijn verdediging was daar en ik bleek winnaar te zijn in het gevecht met mijn scriptie. Bloed, zweet en tranen heeft het gekost. Ooit, in een ver verleden, heb ik het nog in mijn hoofd gehaald om wellicht te promoveren. Dat idee was na een maand scriptie schrijven volledig verdwenen. 

Lees "Van een studentikoos leven naar professioneel pensioenadvies"

Operational excellence starts with you

Geschreven door: Kevin Jeremic | 150 keer bekeken


Wat gaat het inschrijven bij een nieuwe gemeente tegenwoordig toch eenvoudig! Inloggen via DigiD, gegevens invoeren, gevraagde documenten uploaden, bevestigen en klaar is kees. De tijd dat je een paar uur vrij moest vragen aan je leidinggevende, bij binnenkomst van het stadhuis een nummertje moest trekken en dat je voor je gevoel ellenlang moest wachten totdat je aan de beurt was is gelukkig voorbij. Herkenbaar? Dezelfde efficiencyslag maken wij bij Deloitte ook. 

Lees "Operational excellence starts with you"

Mijn keuze voor Deloitte

Geschreven door: Farizah Samseer | 258 keer bekeken


Na het behalen van mijn VWO diploma en een jaar de verkeerde opleiding te hebben gevolgd, was ik vastberaden om voor mij de juiste studiekeuze te maken. Na het bezoeken van diverse open dagen, kwam ik uiteindelijk op de open dag van de Neyenrode Universiteit. Hier kwam ik voor het eerst in aanmerking met verschillende accountantskantoren. Na een rondje te hebben gelopen en met medewerkers van verschillende accountantskantoren te hebben gesproken, was het voor mij duidelijk. Deloitte was dé plek waar ik kon leren en mij zelf kon ontwikkelen tot een ware accountant. 

Lees "Mijn keuze voor Deloitte"

Tax: Leren door ‘Training on the job’

Geschreven door: Elise van der Rest | 400 keer bekeken


Het werk bij IETS bestaat voornamelijk uit het verwerken van de payroll voor diverse (middel) grote internationale bedrijven. Een veelvoorkomende situatie is dat bedrijven werknemers vanuit het buitenland op uitzending naar Nederland sturen, waardoor er in Nederland loonheffingen moeten worden betaald. Aan ons de taak om te berekenen wat de werkgever vervolgens aan loonheffingen dient af te dragen aan de Belastingdienst. Het is erg uitdagend en afwisselend werk aangezien wij vaak de buitenlandse salariscomponenten dienen te herleiden naar Nederlandse maatstaven. Daarnaast houden wij vaak rekening met verschillende regelingen waarvoor werknemers in aanmerking kunnen komen (bijvoorbeeld de 30% procent regeling).

Lees "Tax: Leren door ‘Training on the job’"

‘Deloitter’. Identiteit of werkwoord?

Geschreven door: Erik Kleyweg | 174 keer bekeken


4 maanden in dienst en nu al het gevoel alsof ik iedereen ken.

Deloitte heeft mij de kans gegeven om tijdens mijn Master Business Information Management te beginnen aan mijn carrière. In zeer korte tijd ging ik van fulltime student naar een fulltime collega met verantwoordelijkheden, deadlines, collega’s die op je rekenen en sporadisch ouderwetse kantoordagen van 7 tot 7.

Lees "‘Deloitter’. Identiteit of werkwoord?"

Scriptiestage bij Deloitte Pension Advisory

Geschreven door: Vincent Schothuis | 370 keer bekeken


In het kader van mijn master Quantitative Finance and Actuarial Science aan de Universiteit van Tilburg zocht ik een afstudeerstage binnen de richting actuariaat. Op de website werkenbijDeloitte.nl stond een vacature bij Deloitte Pension Advisory (DPA) in Eindhoven en toen ik die zag heb ik meteen gesolliciteerd. De sollicitatieprocedure bestond uit het schrijven van een brief, het insturen van mijn CV en cijferlijst, het uitvoeren van een aantal online tests en twee sollicitatiegesprekken. 

Lees "Scriptiestage bij Deloitte Pension Advisory"


Klaar voor de volgende carrièrestap?
Bekijk onze vacatures voor Young Professionals