Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie. Dit bericht niet meer tonen

Dit is Deloitte (blog)

De mensen die bij Deloitte werken hebben passie voor hun vakgebied en een eigen mening over actuele onderwerpen. Onderstaand vind je een verzameling van posts op diverse social media sites. Je kunt ook gericht zoeken op onderwerpen die jou interesseren.

Bedankt voor je interesse, via deze RSS feed houden wij je op de hoogte van de voor jou relevante evenementen. Let er op dat de filters die je hebt ingesteld van invloed zijn op de RSS-feed!
Blogposts 89 - 96 van 881

“Snel aan de slag”

Geschreven door: Pascal van der Loo | 235 keer bekeken


“Vanaf aankomende maandag zit je bij een grote Nederlandse bank voor een half jaar, je eerste klant”. Het was mijn tweede dag bij Deloitte, mijn eerste dag als je de introductiedag niet mee telt en het was ongeveer de eerste zin die mijn buddy mij vertelde. “Je hebt nog een paar dagen de tijd om lekker in te komen, de hele opstartfase te doorlopen en je vast wat in te lezen. Bel me maandag op als je bij de hoofdingang bent, dan kom ik je ophalen”.

Lees "“Snel aan de slag”"

Oefening baart kunst, ook in IT-projecten!

Geschreven door: Michiel De Vries | 361 keer bekeken


Michiel de Vries, senior manager Online Solutions: ''Veel grote IT-projecten verlopen nog niet zoals je zou verwachten. De scope is vluchtig en technische details zorgen voor grote impact op de planning. In deze blog wil ik je graag meer vertellen over het werk dat we bij Deloitte doen op het gebied van software ontwikkeling en grote IT-projecten.''

Lees "Oefening baart kunst, ook in IT-projecten!"

Niet alleen werk!

Geschreven door: Joep Ruiter | 137 keer bekeken


Blogs op deze website gaan (logisch) vaak over projecten die mijn collega’s en ik uitvoeren. Deze blogpost wordt daarop een uitzondering. Ik wil het niet gaan hebben over dagelijkse werkzaamheden maar over iets anders dat het werken bij Deloitte zo leuk maakt: de sfeer naast de projecten. Want naast werk is de sfeer bepalend voor de keuze van een baan!

Lees "Niet alleen werk! "

Vliegende start

Geschreven door: Erwin Engels | 201 keer bekeken


De eerste ochtend op kantoor, ik heb net de dag ervoor de enerverende landelijke introductiedag voor new hires gehad en nu de introductie op het eigen kantoor. Via mijn aangewezen buddy heb ik al direct vernomen dat ik na de introductie een tweetal collega’s even moet benaderen omdat ik direct aan de slag kan voor twee verschillende opdrachten. Nog diezelfde middag zit ik in de auto richting een ander kantoor om mijzelf daar voor te stellen aan het managementteam van een andere service line binnen Deloitte.

Lees "Vliegende start"

Innovation toepassen op Tax: de Ideale Bijbaan!

Geschreven door: Daan Zwetsloot en anderen | 230 keer bekeken


Als student, binnen een jaar tijd, voor je studentenbijbaan pitchen voor een cliënt en de top van Deloitte Nederland? Dankzij de Ideale Bijbaan mochten wij dat doen! Naast de fiscale kennis die je opdoet op de werkvloer, zijn er leuke en leerzame mogelijkheden waarmee je je vaardigheden kunt versterken. 

Lees "Innovation toepassen op Tax: de Ideale Bijbaan!"


Klaar voor de volgende carrièrestap?
Bekijk onze vacatures voor Young Professionals