Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie. Dit bericht niet meer tonen

Dit is Deloitte (blog)

De mensen die bij Deloitte werken hebben passie voor hun vakgebied en een eigen mening over actuele onderwerpen. Onderstaand vind je een verzameling van posts op diverse social media sites. Je kunt ook gericht zoeken op onderwerpen die jou interesseren.

Bedankt voor je interesse, via deze RSS feed houden wij je op de hoogte van de voor jou relevante evenementen. Let er op dat de filters die je hebt ingesteld van invloed zijn op de RSS-feed!
Blogposts 89 - 96 van 966

Doorzettingsvermogen en een paar sterke longen - Maastoren Challenge 2015 voor Make-A-Wish NL

Geschreven door: Sabrina Vuyk | 101 keer bekeken


Het hoogste kantoorgebouw van de Benelux, de Maastoren. Een aantal Deloitte collega’s heeft een paar keer de trappen van dit enorme gebouw beklommen, als oefening voor het echte werk. Maar hoe kun je nu echt oefenen voor de Maastoren Challenge? 44 verdiepingen, 762 treden, achter elkaar door. Het vergt stevige bovenbeenspieren, doorzettingsvermogen en vooral een paar sterke longen. Getraind of niet, zaterdag 18 april was het zover. Terwijl om 12 uur de eerste lopers binnenkwamen, ontvingen wij Dave. Dave is 12 jaar, junior ambassadeur Make-A-Wish en voormalig Wenskind.

Dit is waar Deloitte het voor doet, geld ophalen voor stichting Make-A-Wish om de wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling te laten gaan. Dave heeft de ziekte van Duchenne en een aantal jaar geleden zijn wens in vervulling laten gaan via Make-A-Wish Nederland. Als junior ambassadeur is hij vaak bij dit soort evenementen. Hij vindt het leuk om als eregast aanwezig te zijn en komt dan ook met een grote glimlach aan in de Maastoren, met moeder Mirjam en zusje Julie. Aan mij de eer om hen de hele dag te begeleiden en een mooie dag te bezorgen. Dave heeft vandaag ook nog een belangrijke rol, hij mag straks het startschot geven, samen met Jorien ter Mors (ambassadeur Make-A-Wish) en Joost Eerdmans, een wethouder van Rotterdam. 

Lees "Doorzettingsvermogen en een paar sterke longen - Maastoren Challenge 2015 voor Make-A-Wish NL"

Internationale samenwerking binnen Monitor Deloitte

Geschreven door: Stephanie Brood | 66 keer bekeken


Mijn eerste maanden bij Monitor Deloitte zijn voorbij gevlogen. Eerste week, trainingen in Amsterdam met ongeveer 200 collega’s uit Europa, het Midden Oosten en Afrika. Tweede week, mee op wintersport met 300 collega’s van consulting in Amsterdam. Met het leren kennen van collega’s zat het dus meteen helemaal goed. En daarna ging het werken toch echt beginnen, met als eerste: een project in de bankensector.

Lees "Internationale samenwerking binnen Monitor Deloitte"

Finance & Architecture – een gouden combinatie

Geschreven door: Erik Hegeman | 53 keer bekeken


Als consultant bij Deloitte krijg je de kans om projecten bij verschillende soorten klanten te doen en om deel uit te maken van uiteenlopende teams. Medio 2014 besloot ik dat het me wel leuk en nuttig leek eens iets bij een financiële instelling te gaan doen. En zo geschiedde: na enig bellen en mailen kon ik gaan meedraaien in een bestaand projectteam bij een dergelijke klant, werk genoeg had en waar mijn profiel en interesses bij aansloten.

Lees "Finance & Architecture – een gouden combinatie"

Collega Nadieh Bremer wint internationale prijs voor datavisualisatie

Geschreven door: Nadieh Bremer | 57 keer bekeken


Collega Nadieh Bremer (senior consultant Data Analytics) heeft dinsdag 31 maart de ‘Visualizing Urban Expansion Challenge’ gewonnen! Haar visuele interpretatie van data viel op door de combinatie van storytelling en de interactie met de lezer. Daarnaast biedt haar visual de kijker ruimte zelf verder op onderzoek uit te gaan. Drie weken lang stak Nadieh al haar vrije tijd in deze wedstrijd. “De grootste uitdaging van het maken van deze visualisatie zit ‘m in de dingen die je niet direct ziet. Bijvoorbeeld een soepele overgang van de ene visualisatie naar de andere,” vertelt Nadieh.

Lees "Collega Nadieh Bremer wint internationale prijs voor datavisualisatie"

Kansen. Hacking for charity.

Geschreven door: Joost Kremers | 98 keer bekeken


Het zal ongeveer 2007 zijn geweest toen ik de film Swordfish op TV zag: een hacker die in zijn eentje vanuit een donkere kamer miljoenen dollars aan het stelen was. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: Nee, hackers zijn niet allergisch voor licht - hoewel de zon soms wel vervelend in onze ogen schijnt. Toch is dit wel vaak het beeld dat mensen van hackers hebben: mannen, niet sociaal, ongewassen en enorme nerds. Mocht het nog niet duidelijk zijn: ik ben onderdeel van het Hacking team van Deloitte Cyber Risk Services.

Lees "Kansen. Hacking for charity."


Klaar voor de volgende carrièrestap?
Bekijk onze vacatures voor Young Professionals