Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie. Dit bericht niet meer tonen

Dit is Deloitte (blog)

De mensen die bij Deloitte werken hebben passie voor hun vakgebied en een eigen mening over actuele onderwerpen. Onderstaand vind je een verzameling van posts op diverse social media sites. Je kunt ook gericht zoeken op onderwerpen die jou interesseren.

Bedankt voor je interesse, via deze RSS feed houden wij je op de hoogte van de voor jou relevante evenementen. Let er op dat de filters die je hebt ingesteld van invloed zijn op de RSS-feed!
Blogposts 89 - 96 van 921

‘'Deloitte…? Hoe kom je daar nu bij?’'

Geschreven door: Ronald Delpeut | 802 keer bekeken


Dat was de reactie van mijn leidinggevende bij mijn vorige werkgever toen ik hem vertelde dat ik hun ging verruilen voor Deloitte. Zijn reactie kon ik mij goed voorstellen. Voorheen had ik zelf nooit gedacht ooit bij Deloitte aan de slag te gaan. Te groot en te onpersoonlijk. Ikzelf, als nuchtere Brabander, koos voor een middelgroot kantoor. Volgens het poldermodel, niet te groot en niet te klein. En o-ja, ze boden het hoogste startsalaris.

Lees "‘'Deloitte…? Hoe kom je daar nu bij?’'"

De complexiteit van het managen van complexiteit als Enterprise Architect

Geschreven door: Erik Hegeman | 267 keer bekeken


“Wat doe je nou eigenlijk precies?” is een vraag die ik veelvuldig krijg van vrienden, bekenden en nieuwe contacten als het gaat om mijn werk als consultant. Sinds 2011 werk ik immers bij de service line ‘Enterprise Architecture’ van Deloitte Consulting. Het is een vraag waar geen standaardantwoord op bestaat; het antwoord hangt af van de vraagsteller en context. Maar waarom is deze vraag eigenlijk zo lastig te beantwoorden?

Lees "De complexiteit van het managen van complexiteit als Enterprise Architect"

TMC the place to be!

Geschreven door: Marleen van Buren | 272 keer bekeken


Wat nu als je recent bent afgestudeerd of bezig bent met het afronden van je studie en je wilt (alvast) een brede en uitdagende start maken op de arbeidsmarkt, bij voorkeur bij een big 4 kantoor zodat je in aanraking komt met grote internationale klanten én je wilt wat van de wereld zien? Dan word jij binnenkort misschien wel onze collega!

 

Lees "TMC the place to be! "

Vers uit de collegebanken en startend bij Deloitte

Geschreven door: Richard Wang | 229 keer bekeken


Als kersverse afgestudeerde mocht ik starten bij Deloitte Consulting. Beladen met een IT & Marketing achtergrond had ik niet verwacht dat ik terecht kon bij Deloitte. Deloitte & IT, dat biedt toch weinig mogelijkheden? Mijn beeld veranderde direct toen ik mocht gaan werken met Salesforce, een moderne IT toepassing met raakvlakken op het gebied van marketing. Perfect match met mijn studie, niet waar? Mijn enthousiasme begon te stralen. 

Lees "Vers uit de collegebanken en startend bij Deloitte"

The New Ballgame

Geschreven door: Deloitte Nederland | 45 keer bekeken


The New BallGame is a joint research initiative by Focus Orange and Deloitte to understand the employment preferences of the Generation-Y.

We’ve asked hundreds of candidates to participate and rank different elements of hard and soft reward elements to their own preferences. This helps future employers to build an effective company brand and invest in those elements that are appreciated.

Lees "The New Ballgame "

Deloitte Accountancy Business Course 2014 - Bestemming bekend!

Geschreven door: Jasper de Bruin | 395 keer bekeken


De afgelopen jaren maakt Deloitte een grote groei door. Tot op de dag van vandaag worden er vele nieuwe acquisitie trajecten gewonnen en zien we ons klantenportfolio continu uitbreiden. Direct gevolg hiervan is dat de vraag naar jonge veelbelovende medewerkers blijft stijgen. In een periode waar de kwaliteit van accountants volop ter discussie staat is het belangrijker dan ooit om de meest getalenteerde mensen aan onze organisatie te binden.
 

Lees "Deloitte Accountancy Business Course 2014 - Bestemming bekend! "

Vrijwilligerswerk en consultancy, is dat überhaupt mogelijk?

Geschreven door: Stefan Stroosnijder | 143 keer bekeken


“He Stefan, hoe gaat het met jou? Heb je nog leuke projecten uitgevoerd de laatste tijd?” Dit zijn typische vragen die je krijgt wanneer je na een drukke periode bij de klant weer eens je gezicht op kantoor laat zien.  Naast het project van de klant vertel ik ook over het vrijwilligerswerk dat ik uitvoer via de Deloitte Fair Chance Foundation. 

Lees "Vrijwilligerswerk en consultancy, is dat überhaupt mogelijk?"


Klaar voor de volgende carrièrestap?
Bekijk onze vacatures voor Young Professionals