Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie. Dit bericht niet meer tonen

Dit is Deloitte (blog)

De mensen die bij Deloitte werken hebben passie voor hun vakgebied en een eigen mening over actuele onderwerpen. Onderstaand vind je een verzameling van posts op diverse social media sites. Je kunt ook gericht zoeken op onderwerpen die jou interesseren.

Bedankt voor je interesse, via deze RSS feed houden wij je op de hoogte van de voor jou relevante evenementen. Let er op dat de filters die je hebt ingesteld van invloed zijn op de RSS-feed!
Blogposts 89 - 96 van 814

10 jaar

Geschreven door: Martijn de Laat


Wat ik deed deze zomer? Eerst een roadshow door Kroatië met mijn vriendin en daarna een roadshow langs mijn cliënten voor de start van de controles 2013. Zin in!

Lees "10 jaar"

Nach Deutschland

Geschreven door: Erik van Dijk | 113 keer bekeken


Na jaren werken in Nederland doet de kans zich voor om in Duitsland aan de slag te gaan. Niet Duitsland voor beginners, maar het Walhalla van alles wat voor ons Nederlanders Duits is; Dirndl, Lederhosen, Weisswurst, Franz Beckenbauer, bier in enorme glazen en Kaiserschmarrn toe. München dus.

Lees "Nach Deutschland"

Full Throttle

Geschreven door: Tim van Uden


Toen ik in 2009 op de sneltrein Deloitte stapte voelde ik me als een zwartrijder, bang om gepakt te worden en bij het eerstvolgende station de trein te moeten verlaten. Iedereen weet veel, heeft veel ervaring en alles gaat enorm snel. Kan ik het hier wel bijbenen?

Lees "Full Throttle"

Outsourcen van onze expertise

Geschreven door: Ernst Jan Kleinrensink | 157 keer bekeken


Carrière binnen Deloitte is iets waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Deloitte geeft de mogelijkheid om je te ontwikkelen op het gebied van werkervaring en studie. Het mooie van de collega's bij Deloitte is dat iedereen bereid is om je te helpen en te ondersteunen bij je werkzaamheden.

Lees "Outsourcen van onze expertise"


Klaar voor de volgende carrièrestap?
Bekijk onze vacatures voor Young Professionals