Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie. Dit bericht niet meer tonen

Dit is Deloitte (blog)

De mensen die bij Deloitte werken hebben passie voor hun vakgebied en een eigen mening over actuele onderwerpen. Onderstaand vind je een verzameling van posts op diverse social media sites. Je kunt ook gericht zoeken op onderwerpen die jou interesseren.

Bedankt voor je interesse, via deze RSS feed houden wij je op de hoogte van de voor jou relevante evenementen. Let er op dat de filters die je hebt ingesteld van invloed zijn op de RSS-feed!
Blogposts 89 - 96 van 917

Van meewerkstage tot scriptiestage tot medewerker

Geschreven door: Oltjon Muhametaj | 350 keer bekeken


Mijn naam is Oltjon Muhametaj, 23 jaar oud en werkzaam binnen Deloitte kantoor Den Haag. In 2013 heb ik mijn HBO opleiding Bedrijfseconomie afgerond aan de Haagse Hogeschool. De keuze voor bedrijfseconomie was voor mij overigens niet snel gemaakt. Ik twijfelde enorm tussen de studies Accountancy en Bedrijfseconomie

Lees "Van meewerkstage tot scriptiestage tot medewerker"

Kijkje in de keuken bij gemeenten door het hele land

Geschreven door: Isabelle van den Bouwhuijsen | 47 keer bekeken


In het begin van dit jaar zijn de accountants weer volop bezig geweest met de jaarrekeningcontrole. Bij ongeveer de helft van de gemeenten in Nederland controleerden de accountants de jaarrekening 2013. Voor het onderdeel 'grondexploitaties en gebiedsontwikkeling’ is vaak advies aan Deloitte Real Estate gevraagd. De accountant moet op een aantal gebieden expertise inschakelen om waarderingen en risico’s te kunnen beoordelen, en dat doen wij op dit gebied voor hen.
 

Lees "Kijkje in de keuken bij gemeenten door het hele land"

Met een klik en een swipe door naar een volgend project

Geschreven door: Marloes de Raad | 300 keer bekeken


Zou het niet fijn zijn als we altijd antwoord kregen op onze vragen? Als we door middel van een klik met de muis of een swipe op de smartphone de informatie zouden krijgen die we zoeken? Ik hoor je denken: ‘Dat kan toch al op het internet?’ Veel vragen kunnen inderdaad beantwoord worden door te zoeken via een zoekmachine. Maar wat als je wilt weten hoeveel broodjes de bakker om de hoek vorige week heeft verkocht?

Lees "Met een klik en een swipe door naar een volgend project"

De juiste cocktail

Geschreven door: Marco Jutten | 132 keer bekeken


Toen ik mijn vrienden uit moest leggen waarom Deloitte mij een paar dagen mee zou nemen naar Barcelona, zei ik dat het een recruitment activiteit was. Maar achteraf terugkijkend op de Business Course heb ik niet alleen Deloitte leren kennen, maar was het ook nog eens een leerzame ervaring voor mijzelf.

Lees "De juiste cocktail"

TOP: je eigen koers varen

Geschreven door: Nick Crama | 144 keer bekeken


Het was begin 2011 toen ik voor het eerst in contact kwam met Deloitte. Ik studeerde toentertijd aan de Universiteit Utrecht en ik zat in het derde jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid. Ik wilde die zomer per se stage lopen bij één van de Big 4. Een aantal vrienden van me gingen die zomer namelijk stage lopen en ik wilde natuurlijk niet achterblijven. Ik besloot dus om er maar een paar open sollicitaties uit te doen.

Lees "TOP: je eigen koers varen"

Schaarste

Geschreven door: Ronald Kruidhof | 134 keer bekeken


Een tijd geleden kreeg ik de vraag om ook eens een blog te schrijven. Dat heb ik al een paar keer uitgesteld, want mijn tijd is schaars. En omdat ik over schaarste (scarcity) een boek aan het lezen ben is het wellicht leuk om dit blog daarover te schrijven. Bij ons betekent schaarste: ''samen slim omgaan met de schaarse kennis en vaardigheden van elkaar en de schaarse beschikbare tijd om een goed eindresultaat neer te zetten''.

Lees "Schaarste"

Van Business Course tot TOPper

Geschreven door: Kevin van Lierop | 608 keer bekeken


Mijn vader en ik hadden net een ijskoude Efes besteld toen ik een sms ontving van een studievriend. We waren op vakantie in Istanbul en hij berichtte me dat we beiden ons laatste tentamen binnengekopt hadden. Bij velen zullen de rillingen over de rug lopen als ze denken aan het vak ‘Belastingheffing Ondernemingen B’ aan de Universiteit van Tilburg. Het enige wat nu nog resteerde was mijn scriptie. Maargoed, first things first; eerst tijd voor vakantie. 

Lees "Van Business Course tot TOPper"


Klaar voor de volgende carrièrestap?
Bekijk onze vacatures voor Young Professionals