Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie. Dit bericht niet meer tonen

Dit is Deloitte (blog)

De mensen die bij Deloitte werken hebben passie voor hun vakgebied en een eigen mening over actuele onderwerpen. Onderstaand vind je een verzameling van posts op diverse social media sites. Je kunt ook gericht zoeken op onderwerpen die jou interesseren.

Bedankt voor je interesse, via deze RSS feed houden wij je op de hoogte van de voor jou relevante evenementen. Let er op dat de filters die je hebt ingesteld van invloed zijn op de RSS-feed!
Blogposts 89 - 96 van 877

Vliegende start

Geschreven door: Erwin Engels | 200 keer bekeken


De eerste ochtend op kantoor, ik heb net de dag ervoor de enerverende landelijke introductiedag voor new hires gehad en nu de introductie op het eigen kantoor. Via mijn aangewezen buddy heb ik al direct vernomen dat ik na de introductie een tweetal collega’s even moet benaderen omdat ik direct aan de slag kan voor twee verschillende opdrachten. Nog diezelfde middag zit ik in de auto richting een ander kantoor om mijzelf daar voor te stellen aan het managementteam van een andere service line binnen Deloitte.

Lees "Vliegende start"

Innovation toepassen op Tax: de Ideale Bijbaan!

Geschreven door: Daan Zwetsloot en anderen | 225 keer bekeken


Als student, binnen een jaar tijd, voor je studentenbijbaan pitchen voor een cliënt en de top van Deloitte Nederland? Dankzij de Ideale Bijbaan mochten wij dat doen! Naast de fiscale kennis die je opdoet op de werkvloer, zijn er leuke en leerzame mogelijkheden waarmee je je vaardigheden kunt versterken. 

Lees "Innovation toepassen op Tax: de Ideale Bijbaan!"

GES – een internationale uitdaging

Geschreven door: Stéphanie de Bont | 234 keer bekeken


“Global Employer Services is binnen de corporate markt verantwoordelijk voor fiscale dienstverlening rond de factor arbeid.” Dit is de zin die mij ertoe aanzette om in oktober 2013 bij de Global Employer Services afdeling van Deloitte te solliciteren. Ik zag dit als ideale combinatie van mijn studies Internationaal en Europees belastingrecht en Arbeidsrecht. Zo gezegd zo gedaan, een maand later begon ik aan mijn eerste dag bij de adviespraktijk van GES in Amsterdam. 

Lees "GES – een internationale uitdaging"

Never a dull moment bij TP!

Geschreven door: Ymkje van der Veen | 345 keer bekeken


De meeste afgestudeerde studenten fiscaal recht denken niet meteen aan transfer pricing (TP) bij het zoeken van een baan. Dit komt voornamelijk omdat er weinig aandacht aan TP wordt besteed tijdens de colleges/vakken op de universiteit en het is voor tax begrippen relatief ‘nieuw’ in de wetgeving. 

Lees "Never a dull moment bij TP!"


Klaar voor de volgende carrièrestap?
Bekijk onze vacatures voor Young Professionals