Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie. Dit bericht niet meer tonen

Dit is Deloitte (blog)

De mensen die bij Deloitte werken hebben passie voor hun vakgebied en een eigen mening over actuele onderwerpen. Onderstaand vind je een verzameling van posts op diverse social media sites. Je kunt ook gericht zoeken op onderwerpen die jou interesseren.

Bedankt voor je interesse, via deze RSS feed houden wij je op de hoogte van de voor jou relevante evenementen. Let er op dat de filters die je hebt ingesteld van invloed zijn op de RSS-feed!
Blogposts 89 - 96 van 931

Damloop – Geen tunnelvisie maar holistische architectuur

Geschreven door: Ronald van Etten | 199 keer bekeken


Consultants en hardlopen, een ultieme combinatie. Naast een hectisch leven tussen projecten door kan dat uurtje hardlopen per week juist die ontspanning bieden om alles op een rijtje te krijgen en houden! Als Enterprise Architect zit het in je karakter ingebouwd om rust, kalmte en structuur te brengen, immers ‘only a structured mind can live in a chaotic world’. Eigenlijk is het al helemaal niet zo vreemd dat EA’ers een uitermate goede match zijn met de damloop.

Lees "Damloop – Geen tunnelvisie maar holistische architectuur"

Deelnemen aan de Deloitte Business Course? Hoezo?

Geschreven door: Ignas van Bebber | 524 keer bekeken


Nog ruim een week tot de inschrijfdeadline en dan start de selectieprocedure voor de Deloitte Accountancy Business Course. Wellicht heb je je al ingeschreven en ben je aan het wachten op een uitnodiging. Heb je je nog niet ingeschreven, twijfel je nog of vraag je jezelf af wat je aan een business course hebt? Geen probleem, ik leg het graag aan je uit!

Lees "Deelnemen aan de Deloitte Business Course? Hoezo?"

''Werken bij een Big-4 kantoor? Dat nooit!''

Geschreven door: Arjan Bouwmeester | 711 keer bekeken


Na anderhalf jaar heb ik de voltijd opleiding verruild voor de duale opleiding. Iets wat ik iedere accountancy student kan aanraden. Ik word geen registeraccountant was vervolgens mijn lijfspreuk. Maar na drie jaar in de samenstelpraktijk te hebben gewerkt maakte ik de overstap naar de controlepraktijk van de organisatie waar ik destijds werkte. Ik ga niet werken bij een Big-4 kantoor. Je raad het al, inmiddels werk ik alweer meer dan een jaar bij Deloitte te Zwolle.

 
Lees "''Werken bij een Big-4 kantoor? Dat nooit!''"

Cyberpaint, een discussie met fysieke argumenten

Geschreven door: Ivo Noppen | 77 keer bekeken


Naast de dagelijkse werkzaamheden binnen het Deloitte Cyber Risk Services team bestaat ook veel ruimte voor ontspanning en leuke teamevenementen. Dit jaar deden we met 10 collega’s mee aan de tweede editie van “Operation Cyberpaint”. Operation Cyberpaint is een initiatief dat op Twitter op een regenachtige zondagavond is bedacht waarin security professionals, politie en anonieme hackers open kunnen discussiëren over cyber security topics. En na dit discussiëren, kan door middel van paintball de argumenten kracht worden bijgezet.

Lees "Cyberpaint, een discussie met fysieke argumenten"

Expeditie Deloitte

Geschreven door: Daniëlle van Geldorp | 122 keer bekeken


Weet jij je hoofd koel te houden? Dat was de vraag die mij ervan overtuigde om mezelf in te schrijven voor de Business Course van Deloitte in 2014. Na het doorlopen van de selectieprocedure, waarbij we vakinhoudelijk, maar ook op persoonlijk vlak aan de tand zijn gevoeld, kreeg ik het fantastische nieuws dat ik mee mocht met de Business Course van Deloitte naar Hong Kong! Het avontuur kon beginnen!

Lees "Expeditie Deloitte"

Van 4000 medewerkers naar 4000 medewervers?

Geschreven door: Martijn Kriekaard | 198 keer bekeken


Het tijdperk waarin het initiatief van een sollicitatie bij de kandidaat lag lijkt steeds verder achter ons te liggen. De slogan “post and pray is passé” is zelfs al behoorlijk belegen. Echter zet de trend waarin kandidaten zich steeds meer opstellen als kritische klanten wel degelijk door; ”Why should I choose you?” is steeds vaker het devies.

Lees "Van 4000 medewerkers naar 4000 medewervers?"


Klaar voor de volgende carrièrestap?
Bekijk onze vacatures voor Young Professionals