Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie. Dit bericht niet meer tonen

Dit is Deloitte (blog)

De mensen die bij Deloitte werken hebben passie voor hun vakgebied en een eigen mening over actuele onderwerpen. Onderstaand vind je een verzameling van posts op diverse social media sites. Je kunt ook gericht zoeken op onderwerpen die jou interesseren.

Bedankt voor je interesse, via deze RSS feed houden wij je op de hoogte van de voor jou relevante evenementen. Let er op dat de filters die je hebt ingesteld van invloed zijn op de RSS-feed!
Blogposts 89 - 96 van 810

Full Throttle

Geschreven door: Tim van Uden


Toen ik in 2009 op de sneltrein Deloitte stapte voelde ik me als een zwartrijder, bang om gepakt te worden en bij het eerstvolgende station de trein te moeten verlaten. Iedereen weet veel, heeft veel ervaring en alles gaat enorm snel. Kan ik het hier wel bijbenen?

Lees "Full Throttle"

Griekse perikelen

Geschreven door: Marjolein Wevers | 122 keer bekeken


Toen ik aan het solliciteren was voor mijn eerste baan, was mijn belangrijkste criterium: ik moet het naar mijn zin hebben met mijn collega’s. Natuurlijk, je wilt uitdagend werk in een vakgebied wat je interessant vindt, maar als je dat werk moet doen met mensen waar je niet mee op kunt schieten, dan lijkt het me niks aan.

Lees "Griekse perikelen"


Klaar voor de volgende carrièrestap?
Bekijk onze vacatures voor Young Professionals