Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie. Dit bericht niet meer tonen

Dit is Deloitte (blog)

De mensen die bij Deloitte werken hebben passie voor hun vakgebied en een eigen mening over actuele onderwerpen. Onderstaand vind je een verzameling van posts op diverse social media sites. Je kunt ook gericht zoeken op onderwerpen die jou interesseren.

Bedankt voor je interesse, via deze RSS feed houden wij je op de hoogte van de voor jou relevante evenementen. Let er op dat de filters die je hebt ingesteld van invloed zijn op de RSS-feed!
Blogposts 89 - 96 van 958

Een vliegende start in de snelkookpan van Restructuring Services

Geschreven door: Jeroen Beemster | 53 keer bekeken


Een HBO Technische Bedrijfskunde, een WO Bedrijfskunde richting strategie en werkervaring binnen controlling en een kredietbeoordelaar. Je kan wel zeggen dat mijn ervaring en interesses liggen bij vele aspecten van de bedrijfsvoering. Ik was dan ook zeker verbaasd om een baan te vinden waar al deze aspecten samen komen. Binnen Restructuring houd ik me nu bezig met de financiën van de klant maar vorm ik me ook een mening over zijn strategie en bedrijfsprocessen. Gaaf!

Lees "Een vliegende start in de snelkookpan van Restructuring Services"

Pak je kans! – Business Course Milaan

Geschreven door: Michelle Schravendeel | 413 keer bekeken


Het begin van de master: veel nieuwe studenten, veel activiteiten en veel studeren… Een overload aan informatie komt je tegemoet. Toch maar gaan nadenken over je toekomst? Een volledige oriëntatie, daar ging ik voor. Voor mij persoonlijk zijn ambitie, doorgroeimogelijkheden en gezelligheid bepalende factoren voor het kiezen van een toekomstige baan.

Lees "Pak je kans! – Business Course Milaan"

Bij Deloitte belandt je afstudeerwerk niet in de kast

Geschreven door: Erik Bookholt | 287 keer bekeken


Auteurs: Jacco Roest en Erik Bookholt

“Een afstudeerwerk belandt na afronding van je studie meteen in de kast” is een opmerking die je van veel afgestudeerden hoort. Dit is bij ons totaal niet het geval, het heeft ons juist een kickstart gegeven voor onze carrière binnen Deloitte! Waarom? Dat lees je in deze blog.

Lees "Bij Deloitte belandt je afstudeerwerk niet in de kast"

Expectations vs. Reality. De zoektocht naar “Jouw” baan.

Geschreven door: Mert Mumcu | 186 keer bekeken


Als onervaren Finance & Investments student die net is begonnen met solliciteren gaan er veel vragen door je hoofd. Wat voor een baan wil je? Welk bedrijf ga je nou solliciteren? Daarnaast heb je beperkte opties qua baansoorten. (corporate, consulting, banking) Ikzelf had echter een duidelijk beeld in mijn hoofd voordat ik bij Deloitte Financial Advisory Services (FAS) solliciteerde en waar ik onderhand vijf maanden werk. Ik wilde M&A consulting doen, ik was ambitieus en was voornamelijk geïnteresseerd in een dynamische werkomgeving. Denk aan de vele projecten die bij verschillende bedrijven uit verschillende industrieën worden uitgevoerd terwijl de structuur en samenstelling van je team elk project anders is. 

Lees "Expectations vs. Reality. De zoektocht naar “Jouw” baan."


Klaar voor de volgende carrièrestap?
Bekijk onze vacatures voor Young Professionals