Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie. Dit bericht niet meer tonen

Dit is Deloitte (blog)

De mensen die bij Deloitte werken hebben passie voor hun vakgebied en een eigen mening over actuele onderwerpen. Onderstaand vind je een verzameling van posts op diverse social media sites. Je kunt ook gericht zoeken op onderwerpen die jou interesseren.

Bedankt voor je interesse, via deze RSS feed houden wij je op de hoogte van de voor jou relevante evenementen. Let er op dat de filters die je hebt ingesteld van invloed zijn op de RSS-feed!
Blogposts 89 - 96 van 894

Theaterinterventies in Consulting

Geschreven door: Lisa Sleddering | 79 keer bekeken


Beleving en interactie, dat zijn de belangrijkste elementen van bedrijfstheater. Als consultants zijn we altijd op zoek naar een innovatieve en creatieve manier om onze klanten naar een hoger niveau te tillen. Bedrijfstheater zou wel eens DE manier kunnen zijn waarmee we onze klanten echt kunnen raken, wakker schudden of simpelweg kunnen helpen met het voeren van de discussie. 

Lees "Theaterinterventies in Consulting"

Niet alleen brede ontwikkeling, maar ook inhoudelijk de diepte in!

Geschreven door: Bauke Maarse | 629 keer bekeken


Tijdens mijn laatste jaar van de master Financial Engineering and Management werd ik uitgenodigd om deel te nemen aan de Inhousedag van de afdeling Financial Risk Management (FRM) binnen Deloitte. Hoewel ik niet direct de ambitie had om consultant te worden heb ik toch besloten deel te nemen aan deze dag. Tussen de diverse onderdelen van de case door kwam ik in gesprek met een aantal FRM-ers, zij vertelden mij hoe ze bij diverse grote banken en verzekeraars modellen bouwen, valideren maar ook opdrachten op het gebied van risico strategie en governance doen. 

Lees "Niet alleen brede ontwikkeling, maar ook inhoudelijk de diepte in!"

De vijf meest bijzondere klantervaringen van een consultant.

Geschreven door: Mariëlle Verwoert | 236 keer bekeken


Toen ik nadacht over welk onderwerp ik deze blog zou gaan schrijven, moest ik denken aan een film waarin de hoofdpersoon een bepaalde dag telkens opnieuw beleeft. Soms heb je dagen die zo leuk, bijzonder of simpel zijn, dat je de dag het liefst nog een keer zou beleven (waarna hij waarschijnlijk minder leuk is, maar toch). 

Lees "De vijf meest bijzondere klantervaringen van een consultant."

Van een studentikoos leven naar professioneel pensioenadvies

Geschreven door: Heiline Adriaansen | 201 keer bekeken


Na 9 maanden was het dan eindelijk zo ver; mijn verdediging was daar en ik bleek winnaar te zijn in het gevecht met mijn scriptie. Bloed, zweet en tranen heeft het gekost. Ooit, in een ver verleden, heb ik het nog in mijn hoofd gehaald om wellicht te promoveren. Dat idee was na een maand scriptie schrijven volledig verdwenen. 

Lees "Van een studentikoos leven naar professioneel pensioenadvies"

Operational excellence starts with you

Geschreven door: Kevin Jeremic | 152 keer bekeken


Wat gaat het inschrijven bij een nieuwe gemeente tegenwoordig toch eenvoudig! Inloggen via DigiD, gegevens invoeren, gevraagde documenten uploaden, bevestigen en klaar is kees. De tijd dat je een paar uur vrij moest vragen aan je leidinggevende, bij binnenkomst van het stadhuis een nummertje moest trekken en dat je voor je gevoel ellenlang moest wachten totdat je aan de beurt was is gelukkig voorbij. Herkenbaar? Dezelfde efficiencyslag maken wij bij Deloitte ook. 

Lees "Operational excellence starts with you"


Klaar voor de volgende carrièrestap?
Bekijk onze vacatures voor Young Professionals