Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie. Dit bericht niet meer tonen

Dit is Deloitte (blog)

De mensen die bij Deloitte werken hebben passie voor hun vakgebied en een eigen mening over actuele onderwerpen. Onderstaand vind je een verzameling van posts op diverse social media sites. Je kunt ook gericht zoeken op onderwerpen die jou interesseren.

Bedankt voor je interesse, via deze RSS feed houden wij je op de hoogte van de voor jou relevante evenementen. Let er op dat de filters die je hebt ingesteld van invloed zijn op de RSS-feed!
Blogposts 57 - 64 van 966

Van studeren in Nijmegen naar studeren in Florida

Geschreven door: Wouter van den Elzen


Na een scriptiestage bij Deloitte was het zover! Maandag 2 september 2013 was mijn eerste officiële werkdag. Voor een groot deel van mijn mede starters begon de eerste studiedag diezelfde week al. Collega’s die hun post master opleiding tot register accountant (RA) volgen in allerlei steden, zoals Groningen, Amsterdam en Rotterdam. Ik moest echter nog wachten tot half oktober en ging meteen twee weken naar Maastricht toe en in december volgde twee weken in Florida.

Lees "Van studeren in Nijmegen naar studeren in Florida"

Een beroep vol uitdagingen

Geschreven door: Anouk de Koning


Na een heerlijke zomer waarin ik weer op adem heb kunnen komen van alle controles het afgelopen jaar, heb ik ook de tijd gehad om even terug te blikken op de afgelopen periode. Ik ben nu ruim drie jaar in dienst bij Deloitte en wat is er toch een hoop gebeurd in die tijd. Het accountantsberoep heeft niet eerder zo onder een vergrootglas gelegen en ik durf met volle overtuiging te zeggen dat we er met z’n allen keihard aan hebben gewerkt om te laten zien dat wij bij iedere opdracht het beste uit onszelf en de kwaliteit van de controle hebben gehaald.

Lees "Een beroep vol uitdagingen"

“Door mijn keuze voor Deloitte heb ik mijn persoonlijke ontwikkeling een boost kunnen geven”

Geschreven door: Lowie Dangermond


Al tijdens mijn studie Finance ging mijn hart sneller kloppen van financieel risico management en derivaten. Ik heb daarom niet lang hoeven nadenken over het vakgebied waarin ik wilde werken. Na een gesprek met een manager van de afdeling Financial Risk Management wist ik het zeker. Ik begin als consultant bij Deloitte! Het blijft een gok om een leuke en goede eerste baan te vinden, maar tot op heden heb ik nog geen spijt gehad van mijn keuze. Door mijn ervaringen heb ik mijn persoonlijke ontwikkeling een boost kunnen geven.

Lees "“Door mijn keuze voor Deloitte heb ik mijn persoonlijke ontwikkeling een boost kunnen geven”"

Meer dan alleen afstuderen

Geschreven door: Sebastiaan Koenen


Afgelopen jaar begon ik aan mijn grootste, meest uitdagende en tevens laatste opdracht voor mijn studie: mijn afstudeeronderzoek. Bij Deloitte mocht ik mij zes maanden (of iets meer) gaan bezighouden met de onderwerpen Enterprise Architectuur (EA) en Informatiebeveiliging. De combinatie van deze onderwerpen sprak mij al langer aan. Hoewel EA al menigmaal aan de orde was gekomen tijdens mijn studie, was Informatiebeveiliging daarentegen onderbelicht gebleven. De vraag hoe ik kan weten of mijn bedrijf “veilig” is, hield mij hierbij vooral bezig. Een mooi onderwerp om mij de komende tijd in vast te bijten dus!

Lees "Meer dan alleen afstuderen"

Q&A oud-deelnemers Deloitte Audit Business Course

Geschreven door: Esmée Trimbos


Vorige week schreef ik al een blog over de kennismakingsdagen en gaf ik antwoord op vier vragen die veel gesteld worden over de aanmelding voor de Audit Business Course. In deze blog geven oud-deelnemers Daniel Vaupell (Nationale Markt Groningen), Rogier van Dijk (Core Audit Eindhoven), Erwin Knecht (Core Audit Rotterdam), Mathijs van der Knaap (Core Audit Rotterdam) en Wytse Versantvoort (Core Audit Eindhoven) antwoord op andere veelgestelde vragen over de business course. Want wie kunnen deze vragen nu beter beantwoorden dan de Deloitters die vorig jaar zélf in hun master zijn meegegaan met onze business course? Wil jij graag weten hoe zij tegen de business course aankeken toen zij in jouw schoenen stonden? Lees dan snel verder!

Lees "Q&A oud-deelnemers Deloitte Audit Business Course"

Allround M&A professional in een uitdagende omgeving

Geschreven door: Bas Steeman


Deloitte Corporate Finance houdt zich bezig met M&A procesbegeleiding, financierings- en waarderingsvraagstukken. Een mooie mix van financiële services die mij overtuigde bij Deloitte aan de slag te gaan. Binnen Deloitte staat je persoonlijke ontwikkeling centraal, waarbij je zelf actief sturing geeft aan het pad dat je wilt bewandelen. 

Lees "Allround M&A professional in een uitdagende omgeving"

Programme Leadership: Een warm welkom!

Geschreven door: Wouter Hermanides


Vanuit het Programme Leadership teaming team wordt ieder jaar naar dit moment toe gewerkt en afgelopen mei was het zover: in de vorm van een vakdag is met de collega’s van Programme Leadership (PL) een dag lang gewerkt aan een casus voor de Stichting Leeruniek. Aangezien ik destijds pas een maand bij Deloitte werkte, was dit mijn eerste Deloitte vakdag. Samen met de andere new hires moest ik nog ontdekken wat het inhoudt om consultant te zijn. Daarnaast was dit direct een mooie kans om een aantal collega’s te leren kennen.

Lees "Programme Leadership: Een warm welkom!"


Klaar voor de volgende carrièrestap?
Bekijk onze vacatures voor Young Professionals