Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie. Dit bericht niet meer tonen

Dit is Deloitte (blog)

De mensen die bij Deloitte werken hebben passie voor hun vakgebied en een eigen mening over actuele onderwerpen. Onderstaand vind je een verzameling van posts op diverse social media sites. Je kunt ook gericht zoeken op onderwerpen die jou interesseren.

Bedankt voor je interesse, via deze RSS feed houden wij je op de hoogte van de voor jou relevante evenementen. Let er op dat de filters die je hebt ingesteld van invloed zijn op de RSS-feed!
Blogposts 57 - 64 van 876

Juridische dienstverlening met een geïntegreerde aanpak

Geschreven door: Thom Krebbers | 277 keer bekeken


Sinds 1 januari 2014 is Deloitte gestart met Deloitte Legal en sinds 1 maart 2014 ben ik werkzaam voor Deloitte Legal als Analyst bij Corporate/M&A. Tijdens mijn studie heb ik veel presentaties gezien van grote advocatenkantoren maar deze kwamen op mij vaak hetzelfde over. Toen ik voor het eerst over Deloitte Legal hoorde was ik daarom ook erg benieuwd. 

Lees "Juridische dienstverlening met een geïntegreerde aanpak "

Wil jij een leuke, uitdagende bijbaan die aansluit bij je studie?

Geschreven door: Bas Hendriks | 457 keer bekeken


Toen ik aan mijn master Quantitative Finance and Actuarial Science begon, wilde ik graag een bijbaan die aansloot op mijn studie. Ik besloot te solliciteren op de functie van werkstudent bij Deloitte Financial Risk Management (FRM), omdat FRM opdrachten doet bij banken, pensioenfondsen en verzekeraars waarbij er wordt gekeken naar zowel kwantitatieve als kwalitatieve aspecten van financieel risico. Ook het werken op projectbasis sprak mij aan; zo blijft het afwisselend en vernieuwend. 

Lees "Wil jij een leuke, uitdagende bijbaan die aansluit bij je studie?"

Naar Sölden met het Pension Advisory team: ‘een Hoogtepunt’!

Geschreven door: Steef van Kuijen | 71 keer bekeken


Zoals elk jaar de traditie is binnen de verschillende afdelingen bij Financial Advisory Services (FAS), zijn ook wij, als Pension Advisory afdeling, in maart 2014 met een gezellige groep collega’s enkele dagen afgereisd naar Oostenrijk. Sölden- Hochsölden (skigebied Ötztal) was onze bestemming dit jaar en de verwachtingen waren hooggespannen. De weersvoorspelling, de sneeuwhoogten en de Après-ski mogelijkheden waren allemaal uitmuntend te noemen. Het gehele team verbleef in één appartementencomplex en er stond ons een gezellige tijd te wachten. 

Lees "Naar Sölden met het Pension Advisory team: ‘een Hoogtepunt’!"

Een werkweek bij GES

Geschreven door: Marijn Klootwijk | 205 keer bekeken


De (trein) reis gaat naar kantoor Amsterdam voor deel drie van de cursus “Move on Up” voor senior consultants. Deze cursus wordt door Deloitte aangeboden aan iedereen die onlangs promotie heeft gemaakt naar de functie senior consultant en heeft als doel je verder te begeleiden naar de volgende functiegroep (manager). 

Lees "Een werkweek bij GES"

On the job: Stage binnen Deloitte

Geschreven door: Marnix Ruitenbeek | 235 keer bekeken


Veel studenten van de universiteit zullen het herkennen: De koppeling van theorie en praktijk is lang niet bij iedere studie aanwezig. Na mijn bacheloropleiding Bedrijfskunde besloot ik dan ook om stage te gaan lopen voordat ik aan een master opleiding ging beginnen. Dit om te kijken of de theorie die ik heb geleerd aansluit in de praktijk en om te kijken in welke richting ik verder wil gaan. Daarnaast doe ik meteen werkervaring op in mijn toekomstige vakgebied en wellicht bij mijn toekomstig werkgever. Ik wilde ervaren hoe het is om bij één van de ‘big 4’ te werken, Kan ik daar mijn ambities waarmaken? 

Lees "On the job: Stage binnen Deloitte"


Klaar voor de volgende carrièrestap?
Bekijk onze vacatures voor Young Professionals