Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie. Dit bericht niet meer tonen

Dit is Deloitte (blog)

De mensen die bij Deloitte werken hebben passie voor hun vakgebied en een eigen mening over actuele onderwerpen. Onderstaand vind je een verzameling van posts op diverse social media sites. Je kunt ook gericht zoeken op onderwerpen die jou interesseren.

Bedankt voor je interesse, via deze RSS feed houden wij je op de hoogte van de voor jou relevante evenementen. Let er op dat de filters die je hebt ingesteld van invloed zijn op de RSS-feed!
Blogposts 57 - 64 van 811

Onze CFO geeft antwoord!

Geschreven door: Deloitte Nederland | 262 keer bekeken


Veel mensen zijn nieuwsgierig naar hoe het er nu bij Deloitte aan toe gaat. Onze collega’s krijgen dan ook vaak vragen van vrienden, kennissen, en anderen over het werken bij Deloitte. Om al dit soort vragen (en nog veel meer natuurlijk!) te beantwoorden willen wij jullie hier graag speciaal de gelegenheid voor geven.

Lees "Onze CFO geeft antwoord!"

De Ideale Bijbaan: Leer heel Deloitte Tax kennen in één jaar!

Geschreven door: Jurre Moormann


Tegen het einde van mijn bachelor wilde ik graag praktijkervaring op doen in de fiscaliteit. Een werkstudentschap is hier vaak nog iets te vroeg voor, de Ideale Bijbaan was hiervoor echter perfect! Het traject bestaat uit 5 blokken, elk blok duurt 10 weken. In elk blok draai je met één afdeling mee.

Lees "De Ideale Bijbaan: Leer heel Deloitte Tax kennen in één jaar!"

De 'Waarom?' vraag

Geschreven door: Niels de Vrij


Groen uit de collegebanken ben ik ruim zeven jaar geleden bij Oracle begonnen als consultant. Ik kijk terug op een fantastische start van mijn carrière. Na ongeveer 6 jaar bekroop mij het gevoel dat de ‘Waarom?’ vraag t.a.v. deze trajecten mij vaak niet duidelijk genoeg was.

Lees "De 'Waarom?' vraag"

'Het gebeurt bij Deloitte niet op kantoor'

Geschreven door: Jouke Dessens | 36 keer bekeken


Consultancy is natuurlijk een breed begrip. Op de vraag ‘wat ik nu eigenlijk precies doe’ is dan ook geen eenduidig antwoord te geven. Mijn werkzaamheden zijn sterk afhankelijk van de klantvraag en verschillen per project. Na een bedrijfsovername helpen we bijvoorbeeld de klant om de meest optimale bedrijfsinrichting te realiseren.

Lees "'Het gebeurt bij Deloitte niet op kantoor'"

Van Deloitte Real Estate Inhousedag naar Deloitter!

Geschreven door: Bas America | 1 keer bekeken


Gedurende mijn master besloot ik dat tijdig oriënteren op de arbeidsmarkt verstandig was gezien mijn interesse en de economische crisis. Een uitgelezen kans om kennis te maken met verschillende potentiële werkgevers is door middel van Inhousedagen of projectdays. Zo ook de Real Estate Inhousedag van Deloitte.

Lees "Van Deloitte Real Estate Inhousedag naar Deloitter!"


Klaar voor de volgende carrièrestap?
Bekijk onze vacatures voor Young Professionals