Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie. Dit bericht niet meer tonen

Dit is Deloitte (blog)

De mensen die bij Deloitte werken hebben passie voor hun vakgebied en een eigen mening over actuele onderwerpen. Onderstaand vind je een verzameling van posts op diverse social media sites. Je kunt ook gericht zoeken op onderwerpen die jou interesseren.

Bedankt voor je interesse, via deze RSS feed houden wij je op de hoogte van de voor jou relevante evenementen. Let er op dat de filters die je hebt ingesteld van invloed zijn op de RSS-feed!
Blogposts 57 - 64 van 916

Een avond tussen de winnaars

Geschreven door: Peter Engel | 104 keer bekeken


Toen ik gebeld werd of ik Jeroen Doorenbos, CEO van Belsimpel.nl, wilde vergezellen naar het Fast500 EMEA winners diner in Londen, hoefde ik niet twee keer na te denken. Ik wist al van voorgaande jaren dat dit exclusieve diner indruk heeft gemaakt op mijn collega’s die eerder hier naar toe waren geweest. En inderdaad, het overtrof mijn verwachtingen, wat een gave avond!

Lees "Een avond tussen de winnaars"

Bon Bini bij Deloitte Dutch Caribbean!

Geschreven door: Richa van Zoelen | 475 keer bekeken


“Bon Bini bij Deloitte Dutch Caribbean!” Met deze vrolijke woorden begon ik aan mijn nieuwe stage.  Wederom aan de slag bij Deloitte, maar deze keer in een wat tropischere setting!

Voor iedereen die overweegt een stage te lopen, maar nog twijfelt,  hieronder vijf redenen waarom ik vind dat een stage bij Deloitte absoluut het overwegen waard is.  Zou je dat graag in het buitenland willen doen? Dan is Deloitte Dutch Caribbean ook een optie.

Lees "Bon Bini bij Deloitte Dutch Caribbean!"

Kennisdeling over de grens

Geschreven door: Adriaan van Zelst | 67 keer bekeken


Binnen het Consultancy vakgebied van Deloitte kan je op allerlei projecten in binnen- en buitenland ingezet worden. Dit kan in Europa zijn, maar ook regelmatig op exotische locaties buiten Europa. In mijn geval zoek ik het iets dichter bij huis, sinds april 2013 ben ik namelijk ingezet op een project in België.

Lees "Kennisdeling over de grens"

Het is niet de wereld die langzaam gaat, jij gaat gewoon snel!

Geschreven door: Lindsay Ruis | 1421 keer bekeken


Deloitters Lindsay Ruis en Jalken Antonia, die de hoofdrol spelen in de video, lanceerden hun carrière bij Deloitte al een aantal jaren geleden. Uiteraard laten wij bij Deloitte graag in beeld en in tekst zien hoe je vrijwel vanaf het begin te maken krijgt met interessante klanten, uitdagende projecten en inspirerende collega's.

Lees "Het is niet de wereld die langzaam gaat, jij gaat gewoon snel! "

Aan de slag als accountant!

Geschreven door: Jochem van de Vrie | 482 keer bekeken


Na een mooie studententijd te hebben gehad aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, was het ook voor mij tijd te beginnen met het werkende leven. Vanaf VWO-4 was het voor mij al duidelijk dat ik in de accountancy wilde gaan werken, mede door de presentatie die Deloitte had gegeven op de middelbare school waar ik zat. Door middel van een scriptiestage heb ik kennisgemaakt met Deloitte, wat mij erg goed beviel. Het was voor mij daarom niet moeilijk om te kiezen waar ik wilde gaan werken. In september 2013 was het dan zo ver, mijn eerste werkdag!

Lees "Aan de slag als accountant!"

Een analyst op bootcamp..

Geschreven door: Helen Sonneveld | 392 keer bekeken


Na een hectische dinsdag bij de klant is het tijd voor wat leuks! Om de eerst behaalde mijlpaal te kunnen vieren gaan we met het totale projectteam eten en bowlen in Utrecht. Met een groep van 70 personen staan we om half negen op de bowlingbaan te bluffen over onze bowling kunsten. De hectische uren daarvoor al totaal verdrongen

Lees "Een analyst op bootcamp.."


Klaar voor de volgende carrièrestap?
Bekijk onze vacatures voor Young Professionals