Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie. Dit bericht niet meer tonen

Dit is Deloitte (blog)

De mensen die bij Deloitte werken hebben passie voor hun vakgebied en een eigen mening over actuele onderwerpen. Onderstaand vind je een verzameling van posts op diverse social media sites. Je kunt ook gericht zoeken op onderwerpen die jou interesseren.

Bedankt voor je interesse, via deze RSS feed houden wij je op de hoogte van de voor jou relevante evenementen. Let er op dat de filters die je hebt ingesteld van invloed zijn op de RSS-feed!
Blogposts 57 - 64 van 898

Van 4000 medewerkers naar 4000 medewervers?

Geschreven door: Martijn Kriekaard | 198 keer bekeken


Het tijdperk waarin het initiatief van een sollicitatie bij de kandidaat lag lijkt steeds verder achter ons te liggen. De slogan “post and pray is passé” is zelfs al behoorlijk belegen. Echter zet de trend waarin kandidaten zich steeds meer opstellen als kritische klanten wel degelijk door; ”Why should I choose you?” is steeds vaker het devies.

Lees "Van 4000 medewerkers naar 4000 medewervers?"

50: Een mijlpaal bij Business Intelligence & Analytics

Geschreven door: Stefan van Duin | 141 keer bekeken


Per 1 september breken we als team door de magische grens heen van 50. Ik heb het dan over het Business Intelligence & Analytics team binnen Deloitte Consulting. En met 50 bedoel ik het aantal mensen. Dat is heel bijzonder, want de groei in ons team is de afgelopen jaren wel heel erg hard gegaan. Net als de groei bij de collega’s van Audit, Tax en Innovation, zodat we samen al circa 150 data analisten tellen in Nederland. Tijd om even de balans op te maken.

Lees "50: Een mijlpaal bij Business Intelligence & Analytics"

Wil jij een leuke, uitdagende bijbaan die aansluit bij je studie?

Geschreven door: Rogier Spape | 512 keer bekeken


Tegen het einde van mijn master Financial Economics wist ik (zoals zo veel medestudenten) “nog niet precies wat ik wilde”. Het leek me daarom wel een goed idee om vast op onderzoek uit te gaan. Ik was al wel zo ver dat ik besloten had dat de financiële sector een interessante werkomgeving zou zijn en dat consultancy mogelijk iets voor mij zou zijn. 

 

Lees "Wil jij een leuke, uitdagende bijbaan die aansluit bij je studie?"

‘'Deloitte…? Hoe kom je daar nu bij?’'

Geschreven door: Ronald Delpeut | 802 keer bekeken


Dat was de reactie van mijn leidinggevende bij mijn vorige werkgever toen ik hem vertelde dat ik hun ging verruilen voor Deloitte. Zijn reactie kon ik mij goed voorstellen. Voorheen had ik zelf nooit gedacht ooit bij Deloitte aan de slag te gaan. Te groot en te onpersoonlijk. Ikzelf, als nuchtere Brabander, koos voor een middelgroot kantoor. Volgens het poldermodel, niet te groot en niet te klein. En o-ja, ze boden het hoogste startsalaris.

Lees "‘'Deloitte…? Hoe kom je daar nu bij?’'"

De complexiteit van het managen van complexiteit als Enterprise Architect

Geschreven door: Erik Hegeman | 267 keer bekeken


“Wat doe je nou eigenlijk precies?” is een vraag die ik veelvuldig krijg van vrienden, bekenden en nieuwe contacten als het gaat om mijn werk als consultant. Sinds 2011 werk ik immers bij de service line ‘Enterprise Architecture’ van Deloitte Consulting. Het is een vraag waar geen standaardantwoord op bestaat; het antwoord hangt af van de vraagsteller en context. Maar waarom is deze vraag eigenlijk zo lastig te beantwoorden?

Lees "De complexiteit van het managen van complexiteit als Enterprise Architect"


Klaar voor de volgende carrièrestap?
Bekijk onze vacatures voor Young Professionals