Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie. Dit bericht niet meer tonen

Dit is Deloitte (blog)

De mensen die bij Deloitte werken hebben passie voor hun vakgebied en een eigen mening over actuele onderwerpen. Onderstaand vind je een verzameling van posts op diverse social media sites. Je kunt ook gericht zoeken op onderwerpen die jou interesseren.

Bedankt voor je interesse, via deze RSS feed houden wij je op de hoogte van de voor jou relevante evenementen. Let er op dat de filters die je hebt ingesteld van invloed zijn op de RSS-feed!
Blogposts 57 - 64 van 922

Bij Deloitte belandt je afstudeerwerk niet in de kast

Geschreven door: Erik Bookholt | 287 keer bekeken


Auteurs: Jacco Roest en Erik Bookholt

“Een afstudeerwerk belandt na afronding van je studie meteen in de kast” is een opmerking die je van veel afgestudeerden hoort. Dit is bij ons totaal niet het geval, het heeft ons juist een kickstart gegeven voor onze carrière binnen Deloitte! Waarom? Dat lees je in deze blog.

Lees "Bij Deloitte belandt je afstudeerwerk niet in de kast"

Expectations vs. Reality. De zoektocht naar “Jouw” baan.

Geschreven door: Mert Mumcu | 186 keer bekeken


Als onervaren Finance & Investments student die net is begonnen met solliciteren gaan er veel vragen door je hoofd. Wat voor een baan wil je? Welk bedrijf ga je nou solliciteren? Daarnaast heb je beperkte opties qua baansoorten. (corporate, consulting, banking) Ikzelf had echter een duidelijk beeld in mijn hoofd voordat ik bij Deloitte Financial Advisory Services (FAS) solliciteerde en waar ik onderhand vijf maanden werk. Ik wilde M&A consulting doen, ik was ambitieus en was voornamelijk geïnteresseerd in een dynamische werkomgeving. Denk aan de vele projecten die bij verschillende bedrijven uit verschillende industrieën worden uitgevoerd terwijl de structuur en samenstelling van je team elk project anders is. 

Lees "Expectations vs. Reality. De zoektocht naar “Jouw” baan."

Proef de Tax adviespraktijk bij Deloitte met de Ideale Bijbaan

Geschreven door: Raymond van der Velde | 236 keer bekeken


Vijf verschillende afdelingen binnen de tax praktijk, tien dagen per afdeling meedraaien en daar in de dagelijkse praktijk werken. Ik kan me woensdag 2 april 2014 nog herinneren als de dag van gisteren. Met de Kick-off day begon daar voor mij een mooi avontuur. Op de eerste dag leer je je mede-IBB’ers kennen en word je voorbereid op hetgeen gaat komen: een professionele werkomgeving en een schat aan ervaring. 

Lees "Proef de Tax adviespraktijk bij Deloitte met de Ideale Bijbaan "

Van elective naar Inhousedag tot Analyst

Geschreven door: Ilham Bsibsi | 290 keer bekeken


Precies een jaar geleden begon ik met het schrijven van mijn scriptie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie volgde ik onder andere de elective Mergers & Acquisitions. Gedurende deze elective leerde ik de vele kanten van M&A kennen en werd mijn enthousiasme gewekt, Om een beter beeld te krijgen van het vak in de praktijk nam ik deel aan de M&A Inhousedag.

Lees "Van elective naar Inhousedag tot Analyst"

Niet geschoten is altijd mis

Geschreven door: Niels Tammes | 229 keer bekeken


Na zeven jaar studeren waarin ik twee economische studies heb afgerond keek ik er naar uit om te starten in het bedrijfsleven. Aan het begin van mijn laatste jaar aan de Erasmus Universiteit begon ik me al te oriënteren: wat voor soort baan wil ik en waar zou ik willen werken? Uit mijn directe omgeving hoorde ik veel positieve verhalen over Deloitte: gezellige collega’s, uitdagende opdrachten en veel leermogelijkheden waren veel genoemde voorbeelden. Na het bekijken van de website van Deloitte zag ik een leuke vacature staan die erg bij me paste. Met de gedachte “niet geschoten is altijd mis” solliciteerde ik acht maanden voordat ik mijn studie af zou ronden voor een startersfunctie binnen het Business Intelligence & Analytics team.

Lees "Niet geschoten is altijd mis"

De Ideale Bijbaan: De beste start van jouw fiscale toekomst

Geschreven door: Demi van Brunschot | 65 keer bekeken


In het derde jaar van mijn bachelor Fiscaal Recht had ik via mijn studievereniging al kennis gemaakt met vele fiscale kantoren. Werken in de praktijk was echter nog iets totaal nieuws voor mij. Toen ik een advertentie over de Ideale Bijbaan voorbij zag komen, trok dit gelijk mijn aandacht. De “Ideale Bijbaan”, dat klonk wel erg goed. Ik besloot te solliciteren en een tijdje later hoorde ik dat ik op 1 april zou beginnen als Ideale Bijbaner. 

Lees "De Ideale Bijbaan: De beste start van jouw fiscale toekomst "

Mijn jaar als Ideale Bijbaner bij Deloitte

Geschreven door: Max van Boxel | 743 keer bekeken


Aan het einde van de bachelorfase zal je merken dat je fiscale studie een verzameling lijkt van onderdelen die op het eerste gezicht weinig met elkaar te maken hebben. Met een rugzak vol kennis van de verschillende belastingwetten is het dan wellicht tijd te gaan bekijken wat je hier nu uiteindelijk mee kunt. Waar liggen de adviesmogelijkheden? Wat gebeurt er allemaal in de praktijk? 

Lees "Mijn jaar als Ideale Bijbaner bij Deloitte"


Klaar voor de volgende carrièrestap?
Bekijk onze vacatures voor Young Professionals