Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie. Dit bericht niet meer tonen

Dit is Deloitte (blog)

De mensen die bij Deloitte werken hebben passie voor hun vakgebied en een eigen mening over actuele onderwerpen. Onderstaand vind je een verzameling van posts op diverse social media sites. Je kunt ook gericht zoeken op onderwerpen die jou interesseren.

Bedankt voor je interesse, via deze RSS feed houden wij je op de hoogte van de voor jou relevante evenementen. Let er op dat de filters die je hebt ingesteld van invloed zijn op de RSS-feed!
Blogposts 57 - 64 van 889

Vers uit de collegebanken en startend bij Deloitte

Geschreven door: Richard Wang | 228 keer bekeken


Als kersverse afgestudeerde mocht ik starten bij Deloitte Consulting. Beladen met een IT & Marketing achtergrond had ik niet verwacht dat ik terecht kon bij Deloitte. Deloitte & IT, dat biedt toch weinig mogelijkheden? Mijn beeld veranderde direct toen ik mocht gaan werken met Salesforce, een moderne IT toepassing met raakvlakken op het gebied van marketing. Perfect match met mijn studie, niet waar? Mijn enthousiasme begon te stralen. 

Lees "Vers uit de collegebanken en startend bij Deloitte"

The New Ballgame

Geschreven door: Deloitte Nederland | 42 keer bekeken


The New BallGame is a joint research initiative by Focus Orange and Deloitte to understand the employment preferences of the Generation-Y.

We’ve asked hundreds of candidates to participate and rank different elements of hard and soft reward elements to their own preferences. This helps future employers to build an effective company brand and invest in those elements that are appreciated.

Lees "The New Ballgame "

Deloitte Accountancy Business Course 2014 - Bestemming bekend!

Geschreven door: Jasper de Bruin | 391 keer bekeken


De afgelopen jaren maakt Deloitte een grote groei door. Tot op de dag van vandaag worden er vele nieuwe acquisitie trajecten gewonnen en zien we ons klantenportfolio continu uitbreiden. Direct gevolg hiervan is dat de vraag naar jonge veelbelovende medewerkers blijft stijgen. In een periode waar de kwaliteit van accountants volop ter discussie staat is het belangrijker dan ooit om de meest getalenteerde mensen aan onze organisatie te binden.
 

Lees "Deloitte Accountancy Business Course 2014 - Bestemming bekend! "

Vrijwilligerswerk en consultancy, is dat überhaupt mogelijk?

Geschreven door: Stefan Stroosnijder | 140 keer bekeken


“He Stefan, hoe gaat het met jou? Heb je nog leuke projecten uitgevoerd de laatste tijd?” Dit zijn typische vragen die je krijgt wanneer je na een drukke periode bij de klant weer eens je gezicht op kantoor laat zien.  Naast het project van de klant vertel ik ook over het vrijwilligerswerk dat ik uitvoer via de Deloitte Fair Chance Foundation. 

Lees "Vrijwilligerswerk en consultancy, is dat überhaupt mogelijk?"

Van meewerkstage tot scriptiestage tot medewerker

Geschreven door: Oltjon Muhametaj | 334 keer bekeken


Mijn naam is Oltjon Muhametaj, 23 jaar oud en werkzaam binnen Deloitte kantoor Den Haag. In 2013 heb ik mijn HBO opleiding Bedrijfseconomie afgerond aan de Haagse Hogeschool. De keuze voor bedrijfseconomie was voor mij overigens niet snel gemaakt. Ik twijfelde enorm tussen de studies Accountancy en Bedrijfseconomie

Lees "Van meewerkstage tot scriptiestage tot medewerker"

Kijkje in de keuken bij gemeenten door het hele land

Geschreven door: Isabelle van den Bouwhuijsen | 47 keer bekeken


In het begin van dit jaar zijn de accountants weer volop bezig geweest met de jaarrekeningcontrole. Bij ongeveer de helft van de gemeenten in Nederland controleerden de accountants de jaarrekening 2013. Voor het onderdeel 'grondexploitaties en gebiedsontwikkeling’ is vaak advies aan Deloitte Real Estate gevraagd. De accountant moet op een aantal gebieden expertise inschakelen om waarderingen en risico’s te kunnen beoordelen, en dat doen wij op dit gebied voor hen.
 

Lees "Kijkje in de keuken bij gemeenten door het hele land"

Met een klik en een swipe door naar een volgend project

Geschreven door: Marloes de Raad | 300 keer bekeken


Zou het niet fijn zijn als we altijd antwoord kregen op onze vragen? Als we door middel van een klik met de muis of een swipe op de smartphone de informatie zouden krijgen die we zoeken? Ik hoor je denken: ‘Dat kan toch al op het internet?’ Veel vragen kunnen inderdaad beantwoord worden door te zoeken via een zoekmachine. Maar wat als je wilt weten hoeveel broodjes de bakker om de hoek vorige week heeft verkocht?

Lees "Met een klik en een swipe door naar een volgend project"


Klaar voor de volgende carrièrestap?
Bekijk onze vacatures voor Young Professionals