Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie. Dit bericht niet meer tonen

Dit is Deloitte (blog)

De mensen die bij Deloitte werken hebben passie voor hun vakgebied en een eigen mening over actuele onderwerpen. Onderstaand vind je een verzameling van posts op diverse social media sites. Je kunt ook gericht zoeken op onderwerpen die jou interesseren.

Bedankt voor je interesse, via deze RSS feed houden wij je op de hoogte van de voor jou relevante evenementen. Let er op dat de filters die je hebt ingesteld van invloed zijn op de RSS-feed!
Blogposts 57 - 64 van 881

TOP: je eigen koers varen

Geschreven door: Nick Crama | 127 keer bekeken


Het was begin 2011 toen ik voor het eerst in contact kwam met Deloitte. Ik studeerde toentertijd aan de Universiteit Utrecht en ik zat in het derde jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid. Ik wilde die zomer per se stage lopen bij één van de Big 4. Een aantal vrienden van me gingen die zomer namelijk stage lopen en ik wilde natuurlijk niet achterblijven. Ik besloot dus om er maar een paar open sollicitaties uit te doen.

Lees "TOP: je eigen koers varen"

Schaarste

Geschreven door: Ronald Kruidhof | 130 keer bekeken


Een tijd geleden kreeg ik de vraag om ook eens een blog te schrijven. Dat heb ik al een paar keer uitgesteld, want mijn tijd is schaars. En omdat ik over schaarste (scarcity) een boek aan het lezen ben is het wellicht leuk om dit blog daarover te schrijven. Bij ons betekent schaarste: ''samen slim omgaan met de schaarse kennis en vaardigheden van elkaar en de schaarse beschikbare tijd om een goed eindresultaat neer te zetten''.

Lees "Schaarste"

Van Business Course tot TOPper

Geschreven door: Kevin van Lierop | 544 keer bekeken


Mijn vader en ik hadden net een ijskoude Efes besteld toen ik een sms ontving van een studievriend. We waren op vakantie in Istanbul en hij berichtte me dat we beiden ons laatste tentamen binnengekopt hadden. Bij velen zullen de rillingen over de rug lopen als ze denken aan het vak ‘Belastingheffing Ondernemingen B’ aan de Universiteit van Tilburg. Het enige wat nu nog resteerde was mijn scriptie. Maargoed, first things first; eerst tijd voor vakantie. 

Lees "Van Business Course tot TOPper"

Van Inhousedag tot Business Analyst

Geschreven door: Thijn Schippers | 233 keer bekeken


Precies een jaar geleden was ik druk bezig met mijn scriptie, dat ik wilde werken in de M&A branche was voor mij duidelijk. Waar ik aan de slag zou willen gaan wist ik toen nog niet. Nu een jaar later werk ik acht maanden binnen Deloitte M&A Transaction Services (TS). Als Business Analyst neem ik deel aan het M&A Development Track.

Lees "Van Inhousedag tot Business Analyst"

Juridische dienstverlening met een geïntegreerde aanpak

Geschreven door: Thom Krebbers | 284 keer bekeken


Sinds 1 januari 2014 is Deloitte gestart met Deloitte Legal en sinds 1 maart 2014 ben ik werkzaam voor Deloitte Legal als Analyst bij Corporate/M&A. Tijdens mijn studie heb ik veel presentaties gezien van grote advocatenkantoren maar deze kwamen op mij vaak hetzelfde over. Toen ik voor het eerst over Deloitte Legal hoorde was ik daarom ook erg benieuwd. 

Lees "Juridische dienstverlening met een geïntegreerde aanpak "

Wil jij een leuke, uitdagende bijbaan die aansluit bij je studie?

Geschreven door: Bas Hendriks | 490 keer bekeken


Toen ik aan mijn master Quantitative Finance and Actuarial Science begon, wilde ik graag een bijbaan die aansloot op mijn studie. Ik besloot te solliciteren op de functie van werkstudent bij Deloitte Financial Risk Management (FRM), omdat FRM opdrachten doet bij banken, pensioenfondsen en verzekeraars waarbij er wordt gekeken naar zowel kwantitatieve als kwalitatieve aspecten van financieel risico. Ook het werken op projectbasis sprak mij aan; zo blijft het afwisselend en vernieuwend. 

Lees "Wil jij een leuke, uitdagende bijbaan die aansluit bij je studie?"

Naar Sölden met het Pension Advisory team: ‘een Hoogtepunt’!

Geschreven door: Steef van Kuijen | 73 keer bekeken


Zoals elk jaar de traditie is binnen de verschillende afdelingen bij Financial Advisory Services (FAS), zijn ook wij, als Pension Advisory afdeling, in maart 2014 met een gezellige groep collega’s enkele dagen afgereisd naar Oostenrijk. Sölden- Hochsölden (skigebied Ötztal) was onze bestemming dit jaar en de verwachtingen waren hooggespannen. De weersvoorspelling, de sneeuwhoogten en de Après-ski mogelijkheden waren allemaal uitmuntend te noemen. Het gehele team verbleef in één appartementencomplex en er stond ons een gezellige tijd te wachten. 

Lees "Naar Sölden met het Pension Advisory team: ‘een Hoogtepunt’!"


Klaar voor de volgende carrièrestap?
Bekijk onze vacatures voor Young Professionals