Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie. Dit bericht niet meer tonen

Dit is Deloitte (blog)

De mensen die bij Deloitte werken hebben passie voor hun vakgebied en een eigen mening over actuele onderwerpen. Onderstaand vind je een verzameling van posts op diverse social media sites. Je kunt ook gericht zoeken op onderwerpen die jou interesseren.

Bedankt voor je interesse, via deze RSS feed houden wij je op de hoogte van de voor jou relevante evenementen. Let er op dat de filters die je hebt ingesteld van invloed zijn op de RSS-feed!
Blogposts 57 - 64 van 813

'Eigenlijk controleren wij de controllers'

Geschreven door: Ellen Brans Brabant | 4 keer bekeken


Ik heb mijn bachelor Bedrijfseconomie in Tilburg behaald en ben nu werkzaam als senior staff audit in Maastricht. Daarnaast doe ik nu een master Accounting en Controlling. Dat is best druk; in tijden van tentamens is het lastig de balans te vinden tussen mijn werk, studie en privé. Het is ook allemaal leuk. Mijn functie houdt grof gezegd in dat we de jaarrekeningen van klanten controleren. Eigenlijk controleren wij de controllers

Lees "'Eigenlijk controleren wij de controllers'"

Roze koeken voor Carla

Geschreven door: Arjen Van Dommelen | 123 keer bekeken


‘Hebt u een bonuskaart?’ Ik schrik wakker uit mijn dagdroom en vind mezelf terug aan de kassa bij de Albert Heijn. ‘Ja, tuurlijk’, antwoord ik, ‘alsjeblieft’. Het meisje achter de kassa haalt mijn roze koeken en het flesje rood in een soepele beweging langs de scanner en wenst me een fijne avond. Nadat ik haar hetzelfde toewens loop ik naar buiten en stap de auto in. 

Lees "Roze koeken voor Carla"

Onze CFO geeft antwoord!

Geschreven door: Deloitte Nederland | 263 keer bekeken


Veel mensen zijn nieuwsgierig naar hoe het er nu bij Deloitte aan toe gaat. Onze collega’s krijgen dan ook vaak vragen van vrienden, kennissen, en anderen over het werken bij Deloitte. Om al dit soort vragen (en nog veel meer natuurlijk!) te beantwoorden willen wij jullie hier graag speciaal de gelegenheid voor geven.

Lees "Onze CFO geeft antwoord!"

De Ideale Bijbaan: Leer heel Deloitte Tax kennen in één jaar!

Geschreven door: Jurre Moormann


Tegen het einde van mijn bachelor wilde ik graag praktijkervaring op doen in de fiscaliteit. Een werkstudentschap is hier vaak nog iets te vroeg voor, de Ideale Bijbaan was hiervoor echter perfect! Het traject bestaat uit 5 blokken, elk blok duurt 10 weken. In elk blok draai je met één afdeling mee.

Lees "De Ideale Bijbaan: Leer heel Deloitte Tax kennen in één jaar!"

De 'Waarom?' vraag

Geschreven door: Niels de Vrij


Groen uit de collegebanken ben ik ruim zeven jaar geleden bij Oracle begonnen als consultant. Ik kijk terug op een fantastische start van mijn carrière. Na ongeveer 6 jaar bekroop mij het gevoel dat de ‘Waarom?’ vraag t.a.v. deze trajecten mij vaak niet duidelijk genoeg was.

Lees "De 'Waarom?' vraag"

Boutique versus accountancy firm

Geschreven door: Joren Verkade | 181 keer bekeken


Omdat je deze blog leest neem ik aan dat je op het punt staat een keuze te maken die een belangrijke verandering teweeg zal brengen: je gaat de keuze maken om te starten in je eerste baan of om een stap te zetten in je carrière. Iedereen maakt keuzes op zijn of haar eigen manier. Graag geef ik je inzicht in hoe ik dit heb gedaan.

Lees "Boutique versus accountancy firm"


Klaar voor de volgende carrièrestap?
Bekijk onze vacatures voor Young Professionals